sunnuntai 5. heinäkuuta 2015

Matka jatkuu

Onpas aikaa vierähtänytkin edellisestä kirjoituksesta. Mutta paljon on tapahtunutkin :)

Matkanteko tuottaa joskus yllätyksiä. Mutkan takana ei odotakaan se mitä luulit siellä olevan, vaan jotain muuta. Ensin saatat pettyä, mutta tunne saattaa nopeasti vaihtua myönteiseksi. Tai sitten mutkan takaa avautuva näkymä saat sinut sanattomana haukkomaan henkeäsi!

Tein päätöksen muutosta huhtikuussa. Mielessäni oli rakentunut melko selkeä suunnitelma tulevasta mahdollisuudesta. Halusin tehdä tutkimistyön ja tutustumisen huolellisesti ja käytinkin siihen aikaa ja apuja kuulostellen tarkasti tuntemuksiani. Kesäkuun alussa olin valmis ottamaan ratkaisevan askeleen. Tuo askel toi mukanaan yllätyksen mitä en ollut ollenkaan ottanut huomioon eli se siitä huolellisesta valmistautumisesta. Tunteet ja ajatukset, jotka pyörähtivät mielessäni välittömästi tuon ratkaisun selvittyä, olivat nekin yllättävät. Kaksi päivää ja minut yllätettiin uudelleen. Asiat lähtivät nopeasti ratkeamaan ja uudet kuviot valmistumaan. Kuitenkin nuo uudet kuviot yllättäin olivatkin ns. vanhoja tuttuja parin vuoden takaa. Elämä leikittelee kanssamme ilkikurisesti :D

Kyllä, muutto toteutuu, mutta muuttomatka venähti aikas paljon pidemmäksi kuin olin suunnitellut vielä hetki sitten. Ilmansuunta on sama, mutta km-määrään tuli yksi 0 lisää...Pääkaupunkiseutu vaihtui Aurinkorannikkoon. Australiakin keikkui viimeiseen asti mukana, mutta voit uskoa, että sen suunnitelman rinnalla EU-maa on ihan piece of cake ;)

Heinäkuun aikana teen palkansaajavelvoitteeni loppuun ja elokuu kuluu kahden asunnon tavaroiden realisoimisessa ja muissa käytännön järjestelyissä ja oman yrityksen jutuissa. Syyskuun alussa alkaa rauhaisa matka vesiä ja maita pitkin etelään. Kiva kutina vatsanpohjassa! Mitä matka tuo mukanaan, mitä se vie mennessään, mitä kuorii minusta esiin...kaikki se jää nähtäväksi.
 
Elämä jatkuu <3 

Tarina jatkuu <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti